Hitmélyítő konferenciák

Őszi hitmélytő konferencia
Őszi hitmélytő konferencia Időpontja Mátraházán: 2019. szeptember 30 - október 4. Vezeti: Prókai Árpád boldvai lelkipásztor Az alkalom hétfőn délutántól, péntek délig tart. A szobák regisztrálás után, 15 órától foglalhatók el. A közös alkalom 16 órakor kezdődik. Az első közös… Right arrow
Tavaszi Hitmélyítő Konferencia
Tavaszi Hitmélyítő Konferencia Mátraháza 2016-05-02 16:00:00 A konferencia témája: Kríziseink: harag, keserűség, megbocsátás A Konferencia vezetője: Prókai Árpád boldvai lelkipásztor Az alkalom hétfőn délutántól, péntek délig tart. A szobák regisztrálás után, 15 órától foglalhatók el. Az első közös alkalom 16… Right arrow

Nyári Családos és Ifjúsági konferencia

Nyári családos és ifjúsági konferencia Vajtán 2019. július 22-26.
Nyári családos és ifjúsági konferencia Vajtán 2019. július 22-26. A konferencia címe: Az igaz istentisztelet (2Móz 31-35) A jelentkezések  befejeződtek. Right arrow
Parakletos Ifjúsági-Családos Tábor
Parakletos Ifjúsági-Családos Tábor Vajta 2016-07-25 15:00:00 Táborkezdés: 2016. július 25-én hétfő vacsorával Táborzárás:   2016. július 29-én péntek ebéddel A pénteki plusz ebéddel + szállás + étkezés és idegenforgalmi adóval (IFA) együtt a kollégiumi elhelyezés 10 évestől 70 éves korig: 25.590… Right arrow

Lelkészi találkozók